Acties voor Kids Moving the World

Scholen die na het volgen van een lesmodule enthousiast zijn geraakt en zelf iets willen organiseren om geld op te halen kunnen dat op vrijwillige basis doen. Daar waar nodig kan Kids Moving the World helpen en ondersteunen om de actie te laten slagen. De Game Guide kan een speciaal Kids Moving the World boxje achterlaten, waarin het opgehaalde geld wordt verzameld. Ook zijn er posters beschikbaar waarmee een activiteit kan worden aangekondigd.

Doel
Het geld dat wordt opgehaald gaat naar het World Food Programme. Zo wordt het Wereldvoedselprogramma (WFP) ondersteund. Het WFP zorgt ervoor dat kinderen in landen met voedselproblemen naar school kunnen en daar minimaal één voedzame maaltijd per dag krijgen. Kijk voor meer informatie over het WFP op de homepage.

Fundraise activiteiten
Hieronder staan een aantal activiteiten beschreven. Maar misschien heeft u (of de kinderen in uw groep) wel een ander goed idee! Laat het ons weten via het contactformulier (link!).

Help jij ook mee?
Heb jij al met je meester of juf gepraat over Kids Moving the World? Misschien heb jij het spel zelfs al gespeeld! Jij kunt met je groep helpen om kinderen in andere landen ook een leuke schooltijd te geven.

Wat kun je doen?
Organiseer samen met je klasgenoten een actie om geld in te zamelen. Via de Game Guide die bij jou het spel komt spelen (of al heeft gespeeld) kun je een speciaal doosje om het geld in te verzamelen aanvragen. Je juf of meester kan op de website ideeën vinden om samen met jou een actie te organiseren.